доктор педагогічних наук зі спеціальності: «Загальна педагогіка та історія педагогіки», доцент кафедри фізичного виховання, спорту та здоров’я людини

Відомості про освіту:

2016 р.-  захистив  докторську дисертацію за спеціальністю «Загальна педагогіка та історія педагогіки» у Тернопільському національному педагогічному університеті ім. Володимира Гнатюка.

2008 р. – отримав звання кандидата наук з фізичного виховання та спорту зі спеціальності «Олімпійський і професійний спорт»  у Львівському державному університеті фізичної культури.

2003 р.- закінчив Миколаївський державний педагогічний  інститут за спеціальністю: «Педагогіка і методика середньої освіти. Фізична культура». Спеціалізація: «Методика спортивно-масової роботи, туристична робота», здобув кваліфікацію вчителя фізичної культури і валеології, керівника спортивних секцій, організатора туристичної роботи.

Професійну  діяльність розпочав у 1999 р. як інструктор секції фехтування. З 2002 р. працює тренером-викладачем в Миколаївській СДЮШОР. Протягом багатьох років суміщає спорт та викладацьку діяльність. Викладацька діяльність розпочалася з 2003 року у Миколаївському державному педагогічному інституті на кафедрі ТМФВ. З 2016 працює  інструктором з фехтування у Миколаївському вищому училищі фізичної культури. У 2018 обіймає посаду професора кафедри фехтування, боксу та національних одноборств Львівського державного університет фізичної культури. З 2022 році – професор кафедри  фізичного виховання, спорту та здоров’я людини Маріупольського державного університету.

Профіль у GoogleScholar:  

https://scholar.google.com/citations?hl=ru&user=2t87Ob4AAAAJ  

Сфера наукових інтересів:

Підготовка  професійних спортсменів, рекреація, теорія та методика професійного спорту, валеологія.

Нагороди та досягнення:

2010 р. –  присуджено звання «Заслужений тренер України»

З 2001 р. є спортивним  тренером-інструктором штатної збірної команди України  з фехтування.