Громадські ініціативи випускників до Дня довкілля!

Напередодні Всеукраїнського дня довкілля, який відзначається 20 квітня, випускники педагогічного факультету 2024 року долучилися до Загальнонаціональної акції єднання та віри «Випускники-2024».

Представниками кафедри фізичного виховання, спорту та здоров’я людини виступи студенти: Строя Олександр (спеціальність 014 Середня освіта (предметна спеціальність : 014.11 Фізична культура)); Колодченко Олена (спеціальність: 017 Фізична культура і спорт)

Цьогоріч здобувачі вищої освіти започаткували традицію висаджувати деревця на «Алеї випускників», адже саме таким чином вони залишатимуть приємні враження та пам’ять про рідну Alma mater – Ізмаїльський державний гуманітарний університет. Дійсно, пройде небагато часу, зазеленіють на подвір’ї нашого вишу каштани, вкриються білим цвітом вишні, кущі калини – символи миру та життя, які викликатимуть вдячність у серцях наступних поколінь за подаровану радість пізнання нового, успішне входження в професію, красу та затишок.

Озеленюючи територію біля головного корпусу університету, представники академічних груп від імені студентської спільноти висадили також кущі троянд.

Учасниками екоакції виступили як студенти, так і викладачі факультету. Гарному настрою та позитивним емоціям сприяла чудова весняна погода, яка надихала на нові проєкти та плідну співпрацю. Завзято та енергійно підтримали громадські ініціативи випускників студентський актив, а також майбутні вчителі біології.

Старанно та з повним усвідомленням вагомості своєї справи всі намагалися внести посильну частку в озеленення одної із локацій для відпочинку студентської молоді.

Про майбутнє можна мріяти, але краще будувати майбутнє власними руками. Як зазначив ректор ІДГУ проф. Ярослав Кічук, «висадка дерев – це своєрідний наш акцент на користь захисту довкілля».

Переконані, що озеленення території вишу стане ще однією чудовою традицією для наших випускників, і водночас символічним закликом приєднуватися до екологічних ініціатив студентства!

Громадські ініціативи випускників до Дня довкілля 16Громадські ініціативи випускників до Дня довкілля 10Громадські ініціативи випускників до Дня довкілля 5Громадські ініціативи випускників до Дня довкілля 3Громадські ініціативи випускників до Дня довкілля 3

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *